Cégbemutató

A Soderman Mérnöki Kft. 2011-ben került megalapításra, teljes körű elektromos, erős és gyengeáramú megoldások szállítására.  A fő szakterületek az épületvillamosság, világítástechnika, tűz és vagyonvédelem.

Cégünk küldetése egy olyan piaci szegmens kiaknázása, amely segít a megrendelőnek meghatározni a pontos igényeit, majd összehangolja és menedzseli az összes elektromos beruházással, tervezéssel, kivitelezéssel, karbantartással, javításokkal kapcsolatos feladatokat. A Soderman tervezi, lebonyolítja, kivitelezi a beruházást az előkészítéstől a műszaki átadásig, szükség esetén elvégzi a műszaki ellenőrzést, akár előírás szerinti kötelező felülvizsgálatokat végez.

Rendelkezünk felelős műszaki vezetői, műszaki ellenőri, tervezői képesítéssel, több éves projekt menedzseri és marketing tapasztalatokkal a fentebb felsorolt szakterületeken, több bel és külföldi beruházást vezényeltünk le.

A Soderman Mérnöki Kft. csak megbízható – és komoly referenciákkal rendelkező – általunk is jól ismert beszállítókkal, vállalkozókkal, eszközökkel, szerelési anyagokkal dolgozik.